Login adviseur
Doe je mee?

Doe je mee?

Als het gaat om financiële zekerheid voor de toekomst, is eigenlijk maar één ding zeker: je hebt anderen nodig om het voor elkaar te krijgen. Welke anderen? Die keus is aan jou.

Je kunt ervoor kiezen om je te laten helpen door een beursgenoteerd bedrijf, waarvan de winsten naar aandeelhouders gaan. Of je kunt kiezen om het samen te doen met mensen die er net zo inzitten als jij. Die geen zin hebben om eindeloos met geld bezig te zijn. Die nú leven, maar het voor later wel goed geregeld willen hebben. Die hun lot niet in handen leggen van instituten, maar het onderling afspreken.

Wij zijn Onderlinge ’s-Gravenhage. Ja, we hebben een kantoor, we hebben mensen in dienst die alles weten over pensioenen en levensverzekeringen, we hebben een directie en we hebben een jaarverslag. We lijken dus net een gewoon bedrijf, maar dat zijn we niet. We zijn een club met leden. Leden die al sinds 1895 elkaars belang dienen. 

Dat belang is op de eerste plaats financieel. Dus als wij winst maken, dan komt dat ons allemaal ten goede. Maar we weten dat het leven om meer draait dan geld alleen. Daarom zijn we samen bezig met alles wat de tweede helft van het leven nog mooier kan maken.

Wij zijn Onderlinge ’s-Gravenhage. Wij regelen onze financiële toekomst samen. Doe je mee?

 

Lees hier meer over ons verhaal en waar wij voor staan.