Login adviseur

De waarde van aandacht en herinneringen

01 okt 2021

Vandaag is het Nationale Ouderendag. Deze feestdag valt samen met de Week tegen Eenzaamheid (30 september t/m 7 oktober). Een mooie gelegenheid om eens gezellig met een bloemetje of gebakje naar opa of oma te gaan. Want een beetje aandacht en plezierige herinneringen aan jullie tijd samen, zijn vaak het mooiste cadeau.

Ook wij zetten ons dit jaar weer in om een groep ouderen wat extra aandacht en waardering te geven. Met onze jaarlijkse Tegader-actie organiseren we van 4 t/m 7 oktober een dagelijks aanschuifdiner voor senioren. Dit doen we samen met de Participatie Keuken. Door een mooie belevenis te organiseren waarbij we samen gaan koken, eten en genieten, willen we senioren bedanken voor alles wat zij als generatie voor Nederland bereikt hebben. En natuurlijk hopen we met dit feestelijke diner ook weer een mooie herinnering aan de hun persoonlijke collectie toe te voegen. Zeker na een eenzame en angstige corona-periode.

Heb jij al plannen gemaakt om jouw dierbaren in het zonnetje te zetten? Geluk zit hem vaak al in de kleine dingen. Veel plezier samen!

Tegader betekent ‘tezamen’. De jaarlijkse Tegader-actie is een initiatief van het Platform Onderlinge Verzekeraars om het maatschappelijke en coöperatieve karakter van een onderlinge te benadrukken. Ieder jaar organiseren verschillende onderlingen daarom allerlei activiteiten voor kwetsbaren in onze samenleving.