Login adviseur

Meld je aan voor onze PE-opleiding 'Ouderen in beeld'

29 okt 2021

Steeds meer senioren willen graag in hun eigen vertrouwde huis blijven wonen. Soms is dat alleen mogelijk als er eerst een verbouwing plaatsvindt. Hoe kunnen zij dat het beste bekostigen? En met welke woningaanpassingen krijgen senioren allemaal te maken? Vaak worden hier een aantal praktische zaken over het hoofd gezien. Denk bijvoorbeeld aan het verhogen van stopcontacten zodat de bewoner niet meer hoeft te bukken en het valgevaar kleiner wordt. Of het isoleren van de woning om warmteverlies tegen te gaan. Maar ook het installeren van slimme domotica kunnen een huis veiliger maken en dierbaren op afstand meer inzicht en geruststelling geven.

In onze PE-opleiding 'Ouderen in beeld' gaan wij dieper in op de specifieke woonsituatie van senioren en hoe het mogelijk wordt om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Hierin worden belangrijke aandachtspunten behandeld die je in jouw advies mee kunt nemen. Ook gaan we dieper in op de financiële mogelijkheden voor deze doelgroep, zoals een overwaarde hypotheek. Hierbij speciale aandacht voor onze eigen ZilverHuis Hypotheek en toekomstige ontwikkelingen.

Heb je ook steeds meer senioren in je klantenportefeuille of wil je senioren als nieuwe doelgroep aanboren? Meld  je dan nu aan voor onze opleiding 'Ouderen in beeld' op maandag 15 november 2021. Het webinar start om 9.00u en is uiterlijk om 12.00u afgelopen. Na deelname ontvang je 3 PE-punten namens SEH.

Je kunt je hier aanmelden.