Login adviseur

OG neemt Stekkie hypothekenportefeuille over

09 mei 2023

In 2021 introduceerden wij de ZilverHuis hypotheek. Deze overwaarde hypotheek is ontworpen om langer thuiswonen voor senioren mogelijk te maken. De vergelijkbare ‘Stekkie Inkomensaanvuller’ van Reaal werd tot mei 2020 aangeboden. Stekkie was één van de eerste aanbieders met een overwaarde hypotheek.

Door de aangescherpte focus op pensioenen heeft Athora Netherlands, het moederbedrijf van Reaal, besloten om de Stekkie hypothekenportefeuille per  1 mei 2022 over te dragen aan Onderlinge ’s-Gravenhage. Wij kunnen deze klanten zekerheid blijven bieden, de productkenmerken van de ZilverHuis hypotheek sluiten goed aan bij de klanten van Stekkie. De betrokken klanten en adviseurs zijn zorgvuldig ingelicht. Na een succesvolle migratie in samenwerking met Stater is de portefeuilleoverdracht naar de ZilverHuis hypotheek van OG een feit.

Seada van den Herik, algemeen directeur Onderlinge ’s-Gravenhage:

‘Met de toevoeging van de Stekkie hypotheken aan onze ZilverHuis hypotheekportefeuille versterken wij onze ambitie om langer thuiswonen voor senioren mogelijk te maken. Wij verwelkomen hierbij onze nieuwe klanten.’

Lees ook het persbericht.