Login adviseur

Senioren zullen steeds vaker kiezen voor verbouwen

08 nov 2021

De toekomstige woonsituatie van senioren is een steeds relevanter vraagstuk aan het worden. Doordat we steeds fitter oud worden en langer zelfstandig thuiswonen wordt gepromoot, neemt ook de vraag naar passende seniorenwoningen toe. De huidige woningcrisis betekent echter ook een schaarste op deze markt. Hierdoor zijn steeds meer senioren genoodzaakt om hun huidige woning toekomstbestendig te maken.

Ook zegt een groeiend aantal senioren niet eens meer te willen verhuizen. Zij zijn bijvoorbeeld verknocht aan de buurt en sociale omgeving waar ze wonen, of willen de ruimte, de tuin en de herinneringen die aan hun woning vastzitten liever niet opgeven. Bovendien wordt een verhuizing al snel als stressvol ervaren. Evenals het meebieden op een overspannen huizenmarkt. Het aanpassen van de eigen woning lijkt daarom ook voor hen de beste oplossing.

Met de ZilverHuis Hypotheek stellen wij senioren in staat zonder verhoging van maandlasten deze aanpassingen van hun woning te realiseren. Ook als het slechts om verduurzaming of preventieve maatregelen gaat. Wie nog een stukje van de oude hypotheek wil aflossen, kan dat doen met de beschikbare middelen uit de ZilverHuis Hypotheek. Zo ontstaat er tevens meer bestedingsruimte per maand om te genieten van een fijne oude dag.

Meer weten of samen optrekken om deze doelgroep actief te bereiken?

Neem gerust contact met ons op via partnermanagement@ogmail.nl of telefoonnummer 070 - 342 11 11. Meer informatie vind je ook op http://www.onderlinge.info/hypotheek.

 

Wij zijn Onderlinge ’s-Gravenhage. Wij regelen onze financiële toekomst samen. Doe je mee?