Login adviseur

De ZilverHuis Hypotheek. Geboren uit maatschappelijke betrokkenheid

13 nov 2020

Op 2 november hebben wij de ZilverHuis Hypotheek geïntroduceerd. Met deze hypotheek kunnen senioren (een deel van) de overwaarde op hun koophuis verzilveren. Zo kunnen zij hun woning en woonsituatie toekomstbestendig maken. Wij willen het op deze manier mogelijk maken dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen in hun vertrouwde omgeving. Zonder dat ze het eigendom van hun woning verliezen of hogere maandlasten krijgen.

Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid zien wij dat senioren voor steeds meer uitdagingen komen te staan. Hun gezondheid en mobiliteit neemt af, ze voelen zich eenzamer en hebben meer behoefte aan zorg en ondersteuning. Dit brengt vaak extra kosten met zich mee. Maandelijks, maar ook eenmalige grote uitgaven. Bijvoorbeeld voor het aanpassen van hun woning zodat ze daar nog zo lang mogelijk zelfstandig en comfortabel kunnen blijven wonen. Deze kosten kunnen echter niet altijd uit het spaargeld worden betaald.

Wij zien bij deze doelgroep dan ook een groeiende behoefte aan financiële oplossingen ontstaan om hun oude dag zorgelozer te maken. Zeker nu de overheid het zorgstelsel steeds verder versobert, zijn we meer op elkaar aangewezen om zaken onderling te regelen. Een gedachte waar OG al 125 jaar invulling aan geeft. Met de introductie van de ZilverHuis Hypotheek willen wij daarom zoveel mogelijk senioren helpen om financiële drempels op de weg van het ouder worden weg te nemen.

Wilt u weten of de ZilverHuis Hypotheek iets voor u is? Bekijk dan via deze link  onze productpagina voor meer informatie en maak een voorlopige berekening van uw mogelijkheden.