Login adviseur

Het jubileumjaar van OG

22 dec 2020

Onderlinge ’s-Gravenhage bestaat dit jaar 125 jaar. Een mijlpaal waar wij trots op zijn! Om deze mooie mijlpaal te vieren stonden wij begin dit jaar in de startblokken om een feestelijk evenement te organiseren: voor en samen met onze leden met interessante workshops en leuke activiteiten.

We kennen inmiddels de wereldwijde impact van Covid-19 waarbij het plannen van een evenement niet verstandig is. Om ons 125-jarig bestaan toch een beetje te vieren, verrassen wij graag  leden met een kleine attentie. Eind november hebben wij een selectie van onze leden, die 25 jaar lid zijn of op onze oprichtingsdag 4 april geboren zijn, een speciale adventskalender toegestuurd.

Ondanks de  uitdagingen die 2020 met zich meebracht, had het jaar ook een paar lichtpuntjes. Zo hebben we onze strategie op de tweede levensfase verder vormgegeven  en onder andere twee nieuwe producten gelanceerd: de ZilverHuis Hypotheek en de Onderlinge Direct Ingaande Lijfrente.

2021
Kijken we naar 2021, dan zijn er nog een paar mooie, nieuwe producten en diensten in aantocht. Wij werken daaraan samen met onze leden en adviseurs. Wilt u ook met ons meedenken? Stuur dan een mailtje naar communicatie@ogmail.nl.

Samen sterk
Onder het motto: ‘samen sterk’ is Onderlinge ’s-Gravenhage op 4 april 1895 opgericht. Dat gebeurde in een heel andere tijd en in een andere maatschappij dan waarin wij nu leven. Toch is de missie nog steeds hetzelfde en nog minstens even relevant. Juist in deze tijden stellen wij onze kernwaarden voorop: samen, zeker en betrokken.

Wij wensen u fijne feestdagen maar bovenal een goede gezondheid toe!