Login adviseur

MijnZilverHuis.nl, een merk van Onderlinge ’s-Gravenhage, neemt Woonz.nl over

03 mei 2021

Beide partijen zijn trots op deze overname. Hiermee versterkt MijnZilverHuis.nl haar ambitie om het beste platform voor senioren te worden. Hét startpunt om zelf langer zelfstandig thuiswonen te regelen. Deze overname betekent een uitbreiding van onze diensten, met name door het woningaanbod van Woonz.nl. Door de bundeling van onze deskundigheid en ons netwerk versnellen wij onze ambitie.

Axel de Boer, directeur MijnZilverHuis.nl: “Wij zijn vastbesloten om langer en plezieriger thuiswonen voor iedereen mogelijk te maken. Met de overname van Woonz.nl, die ook nog eens op haar platform een mooi senioren woningaanbod heeft, ligt dat binnen handbereik! Vanuit Onderlinge ‘s-Gravenhage regelen we de financiële toekomst van onze leden graag goed. Zoals met onze mooie ZilverHuis Hypotheek. Daarnaast komt er natuurlijk nog veel meer bij kijken. Daarom werken we hard aan de uitbreiding van www.mijnzilverhuis.nl.”

Zelf kiezen maakt gelukkig, dat is de stellige overtuiging van Annemiek Schut, directeur van Woonz.nl (www.woonz.nl). Daarom is ook zij enthousiast over deze overname. Omdat alles onder één dak te vinden is, van hypotheek tot zorg tot woning en eventuele aanpassingen hieraan. Want, zoals zij altijd zegt “Je bent maar één keer oud”. Dus is het belangrijk om daar goed op voor te sorteren.

Beide organisaties kijken uit naar de samenwerking om zo nog relevanter te zijn en te blijven voor senioren en mantelzorgers.

v.l.n.r. Axel de Boer, Seada van den Herik, Steven Jonkman, Annemiek Schut.