Login adviseur

Onderlinge ’s-Gravenhage bestaat 125 jaar!

03 apr 2020

Een mijlpaal waar wij trots op zijn! Onder het motto: ‘samen sterk’ is op 4 april in 1895 Onderlinge Levensverzekering-Maatschappij ,,’s-Gravenhage” U.A. opgericht. De missie is nog steeds hetzelfde en minstens even relevant.

Door alle woelige tijden houdt Onderlinge ’s-Gravenhage stand en past zich aan. Dit is terug te zien in ons verhaal. Tegenwoordig leggen wij bewust meer nadruk op het zijn van een onderlinge. Als pensioen- en levensverzekeraar willen wij het voor iedereen mogelijk maken om waardig en met goede ondersteuning ouder te worden. Samen willen we hier invulling aan geven met nieuwe productinnovaties en diensten die passen bij de 21e eeuw.

Op dit moment heeft het coronavirus ingrijpende gevolgen voor hoe wij samenleven en samenwerken. Wij zien mooie initiatieven ontstaan en veel mensen die betrokkenheid tonen. Krachten worden gebundeld. Het doet ons goed om te zien dat zoveel mensen er net zo in staan als wij: samen, zeker en betrokken. Want samen staan we veel sterker dan alleen.

Wij zullen, als de omstandigheden het toelaten, later dit jaar nog een moment organiseren om deze mooie mijlpaal te vieren.