Login adviseur

Overhandiging waardecheque aan Stichting NL Cares

14 aug 2019

Op 1 juli verhuisden wij naar een nieuw pand. Spullen die niet zijn mee verhuisd werden tijdens een Garage Sale verkocht aan medewerkers. Denk hierbij aan beeldschermen, bureaus maar ook kapstokken en schrijfwaren.

Geslaagde middag en mooie opbrengst
De Garage Sale was een geslaagde middag! Het was ongekend druk op de parkeerplaats van het oude pand. Medewerkers reden af en aan met aanhangers en busjes. Vooral de ‘gewone’ meubels waren snel uitverkocht. De totale opbrengst van de Garage Sale bedroeg €6300. Deze opbrengst hebben wij gedoneerd aan ons vaste goede doel: Stichting NL Cares. Op 30 juli 2019 overhandigde onze directeur Seada den Herik de waardecheque tijdens een officieel moment.

Stichting NL Cares
Stichting NL Cares biedt flexibel vrijwilligerswerk aan. Hierdoor kan men/ je een steentje bijdragen wanneer het uitkomt aan een passend doel. NL Cares richt zich op een breed scala aan doelgroepen: ouderen, kinderen, mensen met een beperking, thuis- en daklozen en migranten.

Samenwerking
In het najaar zullen wij in samenwerking met NL Cares weer een aantal van hun activiteiten ondersteunen. Medewerkers van Onderlinge ’s-Gravenhage gaan zich inzetten voor ouderen in de regio. Wij gaan wandelingen met hen maken maar zullen ons ook richten op duurzamere projecten, zoals het opknappen een ruimte van een verzorgingstehuis. Wij zetten ons in voor maatschappelijke belangen en de activiteiten van NL Cares sluiten hier mooi bij aan.