Login adviseur

Onze dienstverlening aan leden staat voorop

26 mrt 2020

Wij volgen de ontwikkelingen rondom het Coronavirus (COVID-19) op de voet en volgen hierbij de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM. De zorg voor onze leden en onze collega’s staat voorop. Wij hebben besloten om ons fysieke kantoor te sluiten en werken verder op afstand in ons ‘digitale kantoor’. Wij blijven volgens de reguliere tijden bereikbaar via telefoon en e-mail.

Wij kiezen voor grootste zorgvuldigheid in onze maatregelen. Wij wensen u een goede gezondheid en veel sterkte om de komende tijd zo goed mogelijk door te komen. Juist in deze tijden stellen wij onze kernwaarden voorop: samen, zeker en betrokken.

Gilbèrt Pluym, algemeen directeur Onderlinge ’s-Gravenhage: “Het Coronavirus heeft wereldwijd een enorme impact. Inmiddels zijn in Nederland ook veel maatregelen genomen om besmetting zo veel mogelijk te beperken. Dit heeft ingrijpende gevolgen voor hoe wij samenleven en samenwerken. Ik ben blij met alle mooie initiatieven en betrokkenheid die ik in deze tijd zie ontstaan. En trots op al mijn collega’s, die op een geheel andere wijze nu invulling geven aan samenwerken en klaarstaan voor onze leden.”

U vindt aanvullende informatie via de volgende links:
-              Rijksoverheid
-              RIVM
-              Belastingdienst
-              Verbond van Verzekeraars
-              KvK