Login adviseur

Trots op ons nieuwe product: De ZilverHuis Hypotheek

02 nov 2020

Wij introduceren de ZilverHuis Hypotheek. Met deze hypotheek kunt u (een deel van) de overwaarde van uw woning verzilveren. De overwaarde kunt u gebruiken om uw woning levensloopbestendig te maken. Zo kunt u met het oog op de toekomst thuis in uw vertrouwde omgeving blijven wonen.

Om u een zo goed mogelijk product en bijbehorende service aan te bieden, werken wij samen met gerenommeerde partners. Stater, de grootste hypothecaire dienstverlener in Nederland, ondersteunt alle aanvragen door middel van haar hypotheekplatformen en verzorgt het beheer van de hypotheken. Daarnaast werken wij samen met onafhankelijke hypotheekadviseurs verspreid door heel Nederland: De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek, Univé Het Groene Hart, Univé Noord en Van Bruggen Adviesgroep. Zij kijken graag met u mee of de ZilverHuis Hypotheek voor u een passende financiële oplossing is. Zij hebben ook een separate training van OG doorlopen gericht op de doelgroep.

De komende jaren richten wij ons op het ontwikkelen van producten en diensten die voorzien in de behoeften van mensen in de tweede helft van hun leven. Wij willen hen ondersteuning bieden en onze maatschappelijke rol als onderlinge verder invulling geven. Een voorbeeld hiervan is een platform met aanverwante diensten dat wij begin 2021 introduceren om langer comfortabel en zelfstandig thuis wonen voor ouderen mogelijk te maken.

Wilt u met ons meedenken? Wij gaan ook graag met u in gesprek. Bevindt u zich in de tweede helft van uw leven en vindt u het interessant om over deze onderwerpen mee te praten? Laat het ons weten via communicatie@ogmail.nl.

 Tekenmoment samenwerkingen op afstand:

Ronald Berrevoets en Alex Vreugdenhil - Univé   Michiel Meijer - Van  Bruggen Adviesgroep
Voorovereenkomst Stater (tekenmoment voor Corona-pandemie) Mark de Rijke - De Hypotheekshop