Login adviseur

ZilverHuis platform van OG live!

01 mrt 2021

Het ZilverHuis platform is vanaf maandag 1 maart 2021 live! De diensten op www.mijnzilverhuis.nl helpen ouderen om langer zelfstandig thuis te blijven wonen.

Het platform biedt in vier categorieën diensten aan: woning, zorg & veiligheid, comfort & gemak en financiële dienstverlening. Dienstenpartners ZorgMies Nederland, TotaalSupport en De Woningwachter delen hier hun kennis en ervaring rond dienstverlening aan ouderen.

Op het dienstenplatform zijn ook twee tools te vinden, het Familiegesprek en de ZilverHuis check. Met het familiegesprek hoopt ZilverHuis families te helpen. Hier vindt de platformbezoeker gespreksstarters om het (soms wat moeilijke) gesprek over 'later' tussen generaties te voeren. Met de ZilverHuis check krijgt een bezoeker door het invullen van vragen direct inzicht in de geschatte kosten van woningaanpassingen en diensten voor langer zelfstandig thuiswonen.

Het platform wordt de komende periode verder ontwikkeld en uitgebreid. ZilverHuis is een initiatief van Onderlinge ’s-Gravenhage en heeft de ambitie ouderen zo goed mogelijk te ondersteunen voor een mooie oude dag.