Login adviseur

Het ‘Onderlinge-gevoel’

18 okt 2018

‘Onderling verzekeren’ is eigenlijk heel logisch. Bij ons zijn er geen aandeelhouders maar deelnemers. Dit betekent dat iedereen die bij ons een verzekering heeft, deelnemer is van de ‘Onderlinge’. Wij nemen de risico’s over en zorgen voor zekerheid. En als er winst te verdelen is delen onze deelnemers hierin mee.

Het ‘Onderlinge-gevoel’
Dit ‘Onderlinge-gevoel’ willen wij graag overbrengen. Want wat er echt toe doet is dat je er voor elkaar bent! Samen. Daarom hebben wij onze homepage en ons logo aangepast. Met warme en natuurlijke tinten.

 Subtiele make-over
Het vertrouwde logo van Onderlinge ´s-Gravenhage heeft een subtiele make-over gekregen. Met strakkere lijnen en aangepaste kleuren is het logo frisser en eigentijdser gemaakt. Het woord ‘Onderlinge’ heeft meer nadruk gekregen.

 Vernieuwde homepage
Op de vernieuwde homepage is ons telefoonnummer nu direct te zien, met een terugbelservice en een aanmeldbutton voor het klantenpanel. Hiermee willen wij aangeven dat je ons gerust kunt bellen en dat wij voorkeur geven aan persoonlijk contact. Daarom krijgt u bij ons ook geen keuzemenu maar direct een medewerker van het Klantencentrum aan de lijn.

 En wilt u weten wie wij zijn? Op de homepage vertellen wij in twee-en-een-halve minuut ‘Ons verhaal’. Vanaf de oprichting in 1895 tot nu. Hier ziet u de ontwikkeling van Onderlinge ’s-Gravenhage naast veranderingen in onze samenleving.