Login adviseur

Oudedagsvoorziening Box 3

Een Oudedagsvoorziening Box 3 is een kapitaalverzekering die op een vooraf bepaald moment tot uitkering komt. Dit kan zijn als u op de einddatum van de verzekering in leven bent, maar ook als u gedurende de looptijd van de verzekering overlijdt. Het verzekerd kapitaal wordt ineens uitgekeerd aan u of aan uw nabestaanden.

Flexibel
Een Oudedagsvoorziening Box 3 is flexibel. U bepaalt zelf wanneer de verzekering tot uitkering komt en u bent volledig vrij in de manier waarop u de uitkering besteedt. De uitkering bij overlijden kan variëren van 90% van de betaalde premie (bij een verzekering tegen koopsom) tot een veelvoud van het bedrag dat op de einddatum bij in leven zijn wordt uitgekeerd. Voor een Oudedagsvoorziening Box 3 betaalt u premie. Dit kan maandelijks of per jaar, maar vaak ook door eenmalig een koopsom te betalen.

 

Eerder stoppen met werken
Een Oudedagsvoorziening Box 3 is een prima product als u een spaardoel in de (verre) toekomst wilt combineren met het dekken van een risico's, bijvoorbeeld het overlijdensrisico of het risico van arbeidsongeschiktheid. We weten allemaal dat we langer zullen moeten doorwerken. Als u liever toch eerder wilt stoppen of minder wilt werken, dan is een Oudedagsvoorziening Box 3 een uitkomst. U bouwt vermogen op zodat u of uw nabestaanden later meer financiële armslag hebben.

 

Daarom  Onderlinge 's-Gravenhage
Onze maatschappij biedt Oudedagsvoorzieningen Box 3 met een gegarandeerde uitkering. U bent verzekerd van het vooraf vastgelegde verzekerde kapitaal. Dat biedt zekerheid. Daarnaast kunt u profiteren van de maatschappijwinstdeling waardoor de uitkering hoger kan worden.

 

Meer weten?

Met de  verzekeringskaart Kapitaalverzekering  kunt u in één oogopslag de meest relevante dekkingsinformatie zien. De Verzekeringskaart helpt u de verzekering van Onderlinge ’s-Gravenhage te vergelijken met andere aanbieders.    De voorwaarden voor dit product zijn opgenomen in de Algemene voorwaarden Levensverzekering

 

Wijzer in  geldzaken
De website wijzeringeldzaken.nl wijst consumenten de weg naar betrouwbare informatie over geldzaken. 'Wijzer in geldzaken' is een initiatief van het ministerie van Financiën, de financiële sector, voorlichtings- en consumentenorganisaties, de wetenschap en de overheid. Zij zetten zich in om de consument beter in staat te stellen financiële beslissingen te nemen. Onderlinge 's-Gravenhage ondersteunt dit initiatief. Hierdoor bent u beter in staat financiële beslissingen te nemen.

 

Het essentiële-informatiedocument bij dit product
Bij dit product hoort een essentiële-informatiedocument.

  • Algemene informatie over het essentiële-informatiedocument vindt u hier.
  • Het essentiële-informatiedocument dat hoort bij dit product kunt u lezen en eventueel uitprinten via deze link.
  • Algemene informatie over het essentiële-informatiedocument die de toezichthouder (AFM) beschikbaar heeft gesteld vindt u hier.

  

Essentiële-informatiedocument risico 1