Login adviseur

Kapitaalverzekering

Met een kapitaalverzekering kunt u vermogen opbouwen en tegelijkertijd een financieel risico dat ontstaat bij uw overlijden of dat van uw partner ondervangen. Het maakt niet uit wat uw spaardoel is: de studie van de kinderen, eerder stoppen met werken, een eigen vakantiehuis in een zonnig land, of een wereldreis… En als u er later toch de hypotheek mee wilt aflossen, dan mag dat ook. U kunt onze kapitaalverzekering zien als een spaarpot voor de langere termijn.

Flexibel
Een kapitaalverzekering is een levensverzekering die op een vooraf bepaald moment tot uitkering komt. Dit kan zijn als u op de einddatum van de verzekering in leven bent, maar ook als u gedurende de looptijd van de verzekering overlijdt. De uitkering bij overlijden kan variëren van 90% van de betaalde koopsom tot een veelvoud van het bedrag dat op de einddatum bij in leven zijn wordt uitgekeerd. Voor de kapitaalverzekering betaalt u premie. Dit kan maandelijks of per jaar maar vaak ook door eenmalig een koopsom te betalen.

Eerder stoppen met werken
Een kapitaalverzekering is een prima product als u een spaardoel in de (verre) toekomst wilt combineren met het dekken van een risico. Behalve het overlijdensrisico kunt u bijvoorbeeld ook het risico van arbeidsongeschiktheid afdekken. We weten allemaal dat we langer zullen moeten doorwerken. Als u liever toch eerder wilt stoppen of minder wilt werken, dan is de kapitaalverzekering een uitkomst. U bouwt er vermogen mee op zodat u of uw nabestaanden later meer financiële armslag hebben.

Een eigen huis voor uw kinderen
Starters op de woningmarkt hebben het niet gemakkelijk. Banken stellen hoge inkomenseisen en financieren niet meer zo veel als voorheen, de hypotheekrenteaftrek wordt beperkt en aflossen wordt verplicht. De maandlasten voor toekomstige huizenbezitters worden flink hoger. Als ouder kunt u hierop anticiperen door tijdig een kapitaalverzekering af te sluiten en uw kinderen een opstapje te bieden voor de aankoop van hun eerste woning.

Daarom Onderlinge 's-Gravenhage
Onze maatschappij biedt kapitaalverzekeringen met een gegarandeerde uitkering. U bent verzekerd van het vooraf vastgelegde verzekerd kapitaal. Dat biedt zekerheid. Daarnaast kunt u profiteren van de maatschappijwinstdeling waardoor de uitkering hoger kan worden.

 

Meer weten?

Met de  verzekeringskaart Kapitaalverzekering  kunt u in één oogopslag de meest relevante dekkingsinformatie zien. De Verzekeringskaart helpt u de verzekering van Onderlinge ’s-Gravenhage te vergelijken met andere aanbieders.    De voorwaarden voor dit product zijn opgenomen in de Algemene voorwaarden Levensverzekering

 

Wijzer in  geldzaken
De website wijzeringeldzaken.nl wijst consumenten de weg naar betrouwbare informatie over geldzaken. 'Wijzer in geldzaken' is een initiatief van het ministerie van Financiën, de financiële sector, voorlichtings- en consumentenorganisaties, de wetenschap en de overheid. Zij zetten zich in om de consument beter in staat te stellen financiële beslissingen te nemen. Onderlinge 's-Gravenhage ondersteunt dit initiatief. Hierdoor bent u beter in staat financiële beslissingen te nemen.

 

Het essentiële-informatiedocument bij dit product
Bij dit product hoort een essentiële-informatiedocument.

  • Algemene informatie over het essentiële-informatiedocument vindt u hier.
  • Het essentiële-informatiedocument dat hoort bij dit product kunt u lezen en eventueel uitprinten via deze link.
  • Algemene informatie over het essentiële-informatiedocument die de toezichthouder (AFM) beschikbaar heeft gesteld vindt u hier.

Essentiële-informatiedocument risico 1

 

Maak een afspraak met uw adviseur

Wilt u meer weten over kapitaalverzekeringen? Neem dan contact op met uw adviseur. Die kan u - op basis van uw persoonlijke omstandigheden - precies voorrekenen wat de optimale oplossing voor u is.