Login adviseur

Keurmerk Klantgericht Verzekeren

Onderlinge 's-Gravenhage voldoet aan de kwaliteitseisen die het Keurmerk Klantgericht Verzekeren (KKV) stelt aan onze dienstverlening en klantgerichtheid. Het beste bewijs dat ú centraal staat bij Onderlinge 's-Gravenhage.

Het Keurmerk Klantgericht Verzekeren is een keurmerk voor de dienstverlening en klantgerichtheid van verzekeraars. Het Keurmerk stelt eisen aan de klantinformatie, de dienstverlening, de bereikbaarheid, de klanttevredenheid en het kwaliteitsbeleid van verzekeraars.

De Stichting toetsing verzekeraars, een onafhankelijke instantie, beoordeelt of aan de eisen van het Keurmerk wordt voldaan. Onderlinge 's-Gravenhage bezit sinds oktober 2010 het Keurmerk.

 

Wilt u meer weten over het Keurmerk Klantgericht Verzekeren en de toetsingscriteria, kijk dan op www.keurmerkverzekeraars.nl.

 

U kunt ook  de  informatieve video over het Keurmerk Klantgericht Verzekeren bekijken.

 

 

 

Keurmerk Klantgericht Verzekeren Logo 

Wijzer in geldzaken
De website Wijzeringeldzaken.nl wijst de consumenten de weg naar betrouwbare informatie over geldzaken. 'Wijzer in geldzaken' is een initiatief van het ministerie van Financiën, de financiële sector, voorlichtings- en consumentenorganisaties, de wetenschap en de overheid. Zij zetten zich in om de consument beter in staat te stellen financiële beslissingen te nemen. Onderlinge 's-Gravenhage ondersteunt dit initiatief.