Login adviseur

Waar staan wij voor?

Financiële zekerheid
Onderlinge Levensverzekering-Maatschappij „'s-Gravenhage” U.A. is opgericht in 1895. Een tijd waarin sociale voorzieningen nog nauwelijks bestonden. Van een kleine verzekeraar waar de financiële gevolgen van een overlijdensgeval konden worden verzekerd zijn wij in de loop van tijd gegroeid tot een financieel sterke levensverzekeraar met een breed scala aan producten. Eén ding is in al die jaren niet veranderd: het belang van onze leden staat voorop. Al meer dan 125 jaar.


Onderlinge karakter
Onderlinge 's-Gravenhage is qua rechtsvorm een onderlinge waarborgmaatschappij met uitgesloten aansprakelijkheid. Deze rechtsvorm is vergelijkbaar met een vereniging of een coöperatie. Door krachten te bundelen word je samen sterker. In ons geval kunnen we samen de financiële risico's van individuen dragen. Bij Onderlinge 's-Gravenhage staat uw belang centraal en niet dat van  aandeelhouders.


Als u bij ons een verzekering afsluit, wordt u lid van Onderlinge 's-Gravenhage. U deelt dan  mee. In tegenstelling tot een vereniging mag een onderlinge waarborgmaatschappij namelijk  winst onder haar leden verdelen.


'Uitgesloten aansprakelijkheid' (U.A.) betekent dat onze leden wel in de behaalde winsten delen, maar niet in een eventueel verlies. Door de jaren heen is dit 'Onderlinge'-karakter behouden  voor steeds nieuwe generaties leden.


Garantie
Met een verzekering van Onderlinge 's-Gravenhage weet u exact waar u aan toe bent. U weet nog voordat u de verzekering afsluit welke premie u verschuldigd bent, welke uitkering u van ons mag verwachten en wanneer die uitkering plaatsvindt. Dit staat vast. Afspraak is afspraak.


Naast de zekerheid van een gegarandeerd kapitaal kennen wij een maatschappijwinstdeling. Als er voldoende winst is, kan besloten worden om deze geheel of gedeeltelijk te verdelen. Van de winst die wij verdelen, gaat 95% naar onze leden met een winstdelende verzekering. Met dat deel van de winst verhogen wij de verzekerde bedragen. En dat nieuwe, verhoogde bedrag is dan ook weer gegarandeerd.

 

Persoonlijk advies
Voor welke verzekering u ook kiest: U staat bij ons centraal. Daarom vinden wij het belangrijk dat u een persoonlijk en onafhankelijk advies krijgt bij het nemen van uw belangrijke financiële beslissingen.


Onderlinge 's-Gravenhage werkt daarvoor samen met professionele adviseurs. Zij ontvangen geen provisie van ons en zijn volstrekt onafhankelijk. Zij zijn deskundig en kunnen u adviseren over het juiste product, rekening houdend met uw specifieke wensen en omstandigheden. Vanzelfsprekend kunt u ook bij uw adviseur terecht voor vragen over al lopende verzekeringen en andere financiële zaken.


Kenmerken van Onderlinge 's-Gravenhage

  • Belang van onze leden staat voorop,
  • persoonlijke dienstverlening,
  • zekerheidbiedende producten met gegarandeerde kapitalen,
  • sterke solvabiliteit,
  • het 'samen sterk; samen zeker' principe,
  • degelijk beleggingsbeleid,
  • maatschappijwinstdeling.