Drie mensen aan het praten tijdens de podcast

Artikel

Podcast: het maatschappelijk vraagstuk van vergrijzing

15 nov 2023

Wat biedt OG mensen in de tweede helft van het leven op het gebied van wonen, werk & inkomen en welzijn? Seada van den Herik en Axel de Boer bespreken in deze podcast het maatschappelijk vraagstuk van de vergrijzing in relatie tot een financieel gezonde toekomst. 

 

Gelukkig ouder worden doen we samen

Aan bod komt het concept van onderling verzekeren, het (financieel) welzijn van mensen in de tweede levensfase, de uitdagingen van de sandwichgeneratie en het verbinden van generaties. De aflevering behandelt ook de "pijlers" van pensioen, financiële vrijheid op latere leeftijd en nieuwe pensioenproducten. 

Platform Onderlinge Verzekeraars

In de nieuwe podcastreeks Onderlinge Verhalen vertellen Onderlinge ´s-Gravenhage (OG) en negen andere verzekeraars hoe zij zich inzetten voor de maatschappij aan de hand van actuele onderwerpen. De podcastreeks is een initiatief van het Platform Onderlinge Verzekeraars. Een samenwerking van onderlinge verzekeraars die het coöperatieve gedachtengoed van onderlinge verzekeraars extra onder de aandacht wil brengen.

De reeks ging van start op 1 november. Ron Bavelaar van Univé trapte af en vertelde over bestaandszekerheid en waar volgens hem de winst van de coöperatie zit: voor en door de leden. Ook deze aflevering luister je terug op Spotify.