Leden

Doe mee
met ons ledenpanel

Met enige regelmaat zoeken wij met onze leden afstemming over nieuwe producten, diensten en onze service. In ons ledenpanel kun je meedenken over productontwikkeling, vertellen wat je van ons verwacht en aangeven wat jij denkt dat we nog beter kunnen doen. We hebben je hard nodig, want als onderlinge verzekeraar doen we het met elkaar!

 

Aanmelden

Je ontvangt maximaal 6 keer per jaar een uitnodiging om een online vragenlijst in te vullen. Ook kan je samen met enkele andere deelnemers worden uitgenodigd voor een persoonlijk interview bij ons op locatie.

Velden met een * zijn verplichte velden

service

Veelgestelde vragen

Wat doen jullie met mijn gegevens?

Om jouw te kunnen benaderen, registreren wij enkele gegevens van je zoals je e-mailadres en telefoonnummer. Soms zijn wij voor een onderzoek op zoek naar specifieke groepen mensen, bijvoorbeeld naar leden met een bepaalde gezinssamenstelling. Om deze reden kunnen wij je vragen naar bepaalde (socio-demografische) gegevens. Het beantwoorden van deze vragen is nooit verplicht. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe lang en voor welke doeleinden je gegevens worden bewaard.

 


Zijn er verplichtingen aan deelname?

Er is geen enkele verplichting. Uiteraard vinden wij het fijn om je mening te horen, maar komt het een keer niet uit, dan is dat geen enkel probleem.

 


Krijg ik een vergoeding?

Je ontvangt een vergoeding voor de reiskosten als we je uitnodigen op een locatie. 

 


Kan ik mij eenvoudig afmelden?

Je kan je eenvoudig weer afmelden voor het ledenpanel. De opgeslagen persoonsgegevens worden direct gewist. Wij zijn wel benieuwd naar de reden omdat we daar ook van kunnen leren.  

 


Contact

Stel hier je vraag over ons ledenpanel

Heb je vragen of opmerkingen over ons ledenpanel? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Velden met een * zijn verplichte velden

Meer info over lid zijn bij OG?