Zoekresultaten

Er zijn 21 resultaten gevonden voor "hypotheek".

ZilverHuis Hypotheek
Verzilver je overwaarde met de ZilverHuis Hypotheek ... Met de ZilverHuis Hypotheek verzilver je de overwaarde van je woning en ontvang je een maandelijkse uitkering ... Zo werkt de ZilverHuis Hypotheek ...                 Heb je een hypotheek bij een andere aanbieder ... De ZilverHuis Hypotheek is onder voorwaarden af te sluiten naast een bestaande hypotheek.
Dubbele zekerheid met de ZilverHuis Hypotheek
De ZilverHuis Hypotheek is een overwaarde hypotheek, speciaal ontwikkeld voor mensen vanaf 72 jaar. ... Met de ZilverHuis Hypotheek kan elke maand een deel van de overwaarde uit de woning worden opgenomen ... Aan de Zilverhuis Hypotheek hebben wij twee productkenmerken toegevoegd die de zekerheid voor onze klanten ... Bij deze hypotheek staat de rente tot de verkoop van de woning vast. ... Wil je meer weten over de unieke kenmerken van de ZilverHuis Hypotheek?
In gesprek met een ZilverHuis Hypotheek klant: de heer van Soest
De ZilverHuis Hypotheek van Onderlinge ’s-Gravenhage is sinds de introductie van 2022 een gewaardeerd ... Een mooie gelegenheid om met een ZilverHuis Hypotheek klant in gesprek te gaan. ... Met de ZilverHuis Hypotheek heb ik een aanvulling om prettiger te leven. ... De ZilverHuis Hypotheek was een welkome oplossing. ... Voldoet de ZilverHuis Hypotheek aan de verwachting? Meneer Van Soest is erg tevreden.
Het benutten van overwaarde van je woning en fiscale aspecten
  Voorbeeld Jan is 72 jaar en wil graag een overwaarde hypotheek. ... Zijn huis is vrij van hypotheek en hij kiest een overwaarde-hypotheek waarbij de rente maandelijks bij ... Je neemt eenmalig een bedrag op door een overwaarde hypotheek af te sluiten. ... bij een traditionele hypotheek. ... Bij de overwaarde hypotheek is er een klein voordeel in box 3 te behalen.
Aanvulling op pensioen door overwaarde
De ZilverHuis Hypotheek van Onderlinge ’s-Gravenhage is sinds de introductie van 2022 een gewaardeerd ... Een mooie gelegenheid om met een ZilverHuis Hypotheek klant in gesprek te gaan. ... te genieten Mevrouw Vleeming ontvangt op dit moment een maandelijkse uitkering vanuit de ZilverHuis Hypotheek ... De hypotheek op ons huis is volledig afgelost. ... , antwoordt ze: “Mijn ouders hadden hun huis ook helemaal vrij van hypotheek.
Extra plezier in dagelijks leven door de ZilverHuis Hypotheek
De ZilverHuis Hypotheek van Onderlinge ’s-Gravenhage is sinds de introductie van 2022 een gewaardeerd ... Rob van Drimmelen Financieel advies voor senioren De ZilverHuis Hypotheek is een overwaarde-hypotheek ... woning hebben forse waardestijgingen meegemaakt, zijn over het algemeen spaarzaam geweest en hebben de hypotheek ... ’ Een mooie taak voor (hypotheek)adviseurs om hen te informeren en de mogelijkheden te bespreken
Nabestaandendesk
Nabestaandendesk voor de ZilverHuis Hypotheek ... Wij zijn er voor jou om er voor te zorgen dat jouw ZilverHuis Hypotheek bij verhuizen of zelfs overlijden ... Jij of je ouder(s) hebben een ZilverHuis Hypotheek bij ons.
Overwaarde opnemen
Overwaarde houdt in dat de waarde van je woning hoger is dan de resterende hypotheek. ... Door (een deel van) de overwaarde op te nemen met de ZilverHuis Hypotheek en maandelijks uit te laten
OG ondertekent het convenant ‘Ouderen en toekomstbestendig wonen’
;bevordert nu al de bewustwording en de kennis van ouderen met het platform Woonz.nl, de ZilverHuis Hypotheek ... je meer weten over de inhoud van het convenant, de mogelijkheden die OG biedt (Woonz.nl, ZilverHuis Hypotheek
Reactietermijnen
      Werkzaamheden ZilverHuis Hypotheek  Reactietermijn  Uitbrengen ... Administratief akkoord  1 werkdag  Verhogingen (verhogen lening of vestigen tweede hypotheek
Ik ben een adviseur
partnermanagers die ieder hun eigen aandachtsgebied hebben: Melany de Beer: partnermanager voor de ZilverHuis Hypotheek
Ledentevredenheid
De ZilverHuis Hypotheek krijgt gemiddeld 4,3 van de 5 sterren.
Documenten
Brochure Zilverhuis Hypotheek ... Informatie over verzilveren van overwaarde en de ZilverHuis Hypotheek.
Actuele ontwikkelingen bij OG
OG ondersteunt ouderen actief met het platform WOONZ.nl en haar overwaarde hypotheek (ZilverHuis Hypotheek
Ik zoek een adviseur
Voor ingewikkelde producten zoals een lijfrente of hypotheek betaal je jouw adviseur altijd rechtstreeks
Pensioen aanvullen met overwaarde
De ZilverHuis Hypotheek is hiervoor een goed e optie.
Meer mogelijk met overwaarde
Een schone taak voor (hypotheek)adviseurs om deze “drempel” voor senioren te verlagen.
Maatschappijwinstdeling
Je kunt extra aflossen op jouw hypotheek of misschien heeft jouw verzekering nog risicodekking voor overlijden
Gelukkig ouder worden doen we samen
Wat wij doen Belangrijke producten en diensten die we nu al bieden, zijn de ZilverHuis overwaarde hypotheek
Zelfstandig ouder worden, hoe financier je dat?
’ Een mooie taak voor (hypotheek)adviseurs om hen te informeren en de mogelijkheden te bespreken
En ze leefden nog lang en gelukkig
De Zilverhuis Hypotheek is daar een mooi voorbeeld van en natuurlijk het platform Woonz dat in ons beheer