Service

Herstelkostenregeling

Vanzelfsprekend mag je verwachten dat je jouw offerte of polis foutloos en op tijd van ons ontvangt. Als wij ons werk niet goed doen, kan het zijn dat je adviseur extra werk moet verrichten en je daarvoor extra kosten in rekening brengt. Die kosten kun je in bepaalde gevallen op eenvoudige wijze van ons vergoed krijgen. Hiervoor gelden wel regels en een maximum.

 

Wanneer krijg je een vergoeding?

Als wij na twee herstelpogingen geen correcte offerte of polis opmaken of op tijd verstrekken, kom je in aanmerking voor een vergoeding. In stappen werkt het als volgt:

  1.  Als je adviseur ontdekt dat de offerte of polis niet correct is, geeft hij dat aan ons door. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een nieuwe offerte of polis van ons. Wij bekijken dan meteen of de fout aan ons toe te rekenen is en geven dit door aan je adviseur.
  2. Als je adviseur ontdekt dat de nieuwe offerte of polis nog steeds niet correct is, geeft je adviseur dit per e-mail of brief aan ons door. Vanaf dit moment komen je kosten voor vergoeding in aanmerking. Je ontvangt opnieuw een nieuwe offerte of polis van ons.
  3. Als je offerte of polis na deze tweede herstelpoging nog steeds niet correct is, kan je adviseur ons een kopie van zijn nota sturen met daarin een specificatie (omschrijving, tijd, uurtarief) van de extra kosten die je adviseur je in rekening brengt. Wij bepalen vervolgens de hoogte van de vergoeding en maken dat bedrag aan je over.

 

Hoe hoog is de vergoeding?

Wij vergoeden de kosten die je adviseur je in rekening brengt voor het extra werk dat je adviseur heeft moeten verrichten vanaf stap 2. Als voorwaarde hierbij geldt dat wij deze kosten redelijk en in verhouding vinden tot de extra werkzaamheden.  Wij vergoeden maximaal 4 uur tegen het reguliere uurtarief van je adviseur. Het maximale uurtarief dat wij vergoeden bedraagt € 125,-.

 

Welke tekortkomingen vallen onder de regeling?

Onder de regeling vallen alleen toerekenbare en door ons niet betwiste tekortkomingen in offertes of contracten. Als wij vinden dat het niet onze fout is, omdat wij bijvoorbeeld niet de juiste gegevens hebben gekregen, dan geldt de regeling niet.

 

Heb je vragen?

Als je vragen hebt over de herstelkostenregeling, neem dan contact op met je adviseur of met Onderlinge 's-Gravenhage.

Contact

Neem gerust
contact met ons op

Bel ons

Wij zijn bereikbaar van maandag tot
en met vrijdag tussen 8.00 en 17.30 uur.

Stuur ons een e‑mail

Wij beantwoorden je e‑mail
binnen 5 werkdagen.

Waar kunnen we je mee helpen?