Leden

Kiezen voor een verzekeraar
die het net even anders doet

Een onderlinge verzekeraar is een ledenorganisatie. Wij hebben geen aandeelhouders. Als je bij ons een verzekering afsluit, word je automatisch lid van OG. Dan mag je meepraten en wordt je mening gewaardeerd. Hier lees je meer over hoe wij de mening van onze leden verzamelen en naar hun stem luisteren.

 

Naast de zekerheid van een gegarandeerd kapitaal of uitkering kennen wij een maatschappijwinstdeling. Om bij Onderlinge ’s-Gravenhage (OG) voor maatschappijwinstdeling in aanmerking te komen moet je lid zijn van OG en moet er winstdeling van toepassing zijn op je verzekering. Als er sprake is van winstdeling, ontvang je bovenop jouw verzekerd bedrag een extra bedrag. Hiervoor betaal je geen extra premie. En dat nieuwe, verhoogde bedrag is dan ook weer gegarandeerd. Belangrijk om te weten: je deelt wel mee in de behaalde winsten, maar niet in een eventueel verlies. Ook dat geeft zekerheid.

 

Waarom kiezen voor OG?

  • Het belang van leden staat altijd voorop
  • Zekerheid door gegarandeerde uitkeringen
  • Maatschappijwinstdeling
  • Persoonlijk en betrokken
  • Het 'samen sterk, samen zeker' principe

Word ook lid van ons ledenpanel

Word ook lid van ons ledenpanel

Wat betekent ´gelukkig ouder worden´ voor jou persoonlijk? Hoe kan OG je hierbij ondersteunen? Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening nog verder te verbeteren? In ons ledenpanel krijg je volop de kans om met ons mee te denken en een waardevolle bijdrage te leveren aan koers die we varen.

Lees verder

nieuwsbrief

Wil je actief betrokken blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan vier keer per jaar de Onderlinge nieuwsbrief.

Ik ben al lid van Onderlinge s‑Gravenhage:

E-mailadres*:

Leden aan het woord

Wij geloven in de kracht van samen

Wij geloven in de kracht van samenwerken, want samen met onze leden gaan we vooruit. Daar kunnen wij van alles over vertellen, maar liever laten wij onze leden zelf aan het woord.

05 okt 2023

Onderlinge ´s-Gravenhage beweegt mee met de tijd

Meline van Alten-Backer is al 33 jaar mondhygiëniste. Ze heeft haar eigen praktijk in Lelystad. In de periode dat haar vader met pensioen ging...

09 jun 2023

Wij zijn tevreden want onze leden zijn tevreden

Recent hebben we onderzocht hoe tevreden leden zijn over onze dienstverlening.

21 jun 2023

Gelukkig ouder worden doen we samen

Het leven draait om meer dan geld alleen. Daarom zijn we binnen Onderlinge ´s-Gravenhage bezig met alles wat de tweede helft van het leven nog mooier kan maken.

Ga naar de over ons pagina