Service

Klachten

Onderlinge 's-Gravenhage hecht veel waarde aan het bieden van uitstekende service aan zowel leden als adviseurs. Om deze reden besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze diensten en producten. Mocht het echter voorkomen dat je niet tevreden bent, dan horen wij graag van je. Bij ons wordt elke vorm van ontevredenheid gezien als een klacht, wat voor ons een signaal is om te verbeteren. 

 

Ben je ontevreden en wil je een klacht indienen? 

Je kunt een klacht op verschillende manieren indienen: 

Team Klanttevredenheid Onderlinge 's-Gravenhage 
Antwoordnummer 1569, 2501 VC ’s-Gravenhage 

  • via een e-mail: klanttevredenheid@ogmail.nl
  • telefonisch: 070 - 342 13 33 (standaardtarief). Wij zijn van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.30 uur bereikbaar 
  • via je adviseur. Hij kan namens jou bij ons een klacht indienen.

Belangrijk om in je reactie te vermelden: 

  • naam, adres en contactgegevens (telefoonnummer en e-mailadres) 
  • polisnummer 
  • beschrijving van je klacht en suggestie voor een mogelijke oplossing

 

Onze klachtbehandeling

Als je een klacht bij ons indient, kun je rekenen op een zorgvuldige behandeling. Zodra we de klacht ontvangen, sturen we je direct een bevestiging. We streven ernaar om binnen 10 werkdagen een inhoudelijke reactie te geven op je klacht. Mocht het ons niet lukken om binnen deze termijn te reageren, dan zullen we je op de hoogte brengen van de verwachte reactietermijn. 

Ben je niet tevreden met de uitkomst van de behandeling van je klacht? Als we er samen niet uitkomen en je bent niet tevreden over hoe we je klacht hebben afgehandeld, dan kun je binnen 3 maanden nadat we ons definitieve standpunt hebben bekendgemaakt, of binnen een jaar nadat je de klacht officieel bij ons hebt gemeld, terecht bij de Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening. 

Als je geen gebruik wilt maken van het Kifid, kun je ervoor kiezen om je klacht aan de rechter voor te leggen. Het is echter belangrijk om te weten dat als het Kifid al een bindende uitspraak heeft gedaan, je niet meer naar de rechter kunt stappen.

Heb je een klacht?

Wij vinden het belangrijk om onze leden een optimale service te bieden. Toch kan het gebeuren dat je ergens niet tevreden over bent. Laat dat ons dan weten via dit formulier.

Velden met een * zijn verplichte velden

Meer over onze service?