Adviseur zoeken

Vind een adviseur bij jou in de buurt
Onafhankelijk, persoonlijk en betrokken

De adviseurs waarmee we samenwerken zijn net als wij betrokken bij hun klanten en bereid om net dat beetje meer te doen. Zij vinden het belangrijk om je persoonlijk te spreken en weten de juiste vragen te stellen. Zo kunnen ze jouw situatie goed inschatten en een gedegen advies geven. Dat geeft zekerheid.

 

Vind een adviseur bij jou in de buurt

Onafhankelijk, persoonlijk en betrokken

Selecteer je product
Je hebt het maximaal aantal zoekopdrachten bereikt. Er zijn geen resultaten gevonden.

Advies en bemiddeling

Zo werkt een onafhankelijk adviseur

Samen met jouw adviseur maak je afspraken over de kosten van het advies en de te leveren diensten. Voor ingewikkelde producten zoals een lijfrente of hypotheek betaal je jouw adviseur altijd rechtstreeks voor zijn diensten. Dit zijn de kosten voor advies en bemiddeling.

Service

Herstelkostenregeling

Als wij een fout maken waardoor jouw adviseur veel extra werk heeft, dan kan jouw adviseur ‘herstelkosten’ bij jou in rekening brengen. Deze herstelkosten kun je bij ons declareren. We betalen deze kosten als ze vallen onder de herstelkostenregeling die is opgesteld door het Verbond van Verzekeraars. De herstelkostenregeling geldt voor alle producten die vallen onder het provisieverbod, dit noemen we de ‘impactvolle producten’. Denk aan hypotheken, levensverzekeringen en  uitvaartverzekeringen die zijn afgesloten na 1 januari 2013.