Login adviseur
Contact
Zekerheid
Nu en in de toekomst
Wij zijn een pensioen- en levensverzekeraar waarbij je altijd een gegarandeerd pensioenkapitaal hebt.
Bel ons gerust 070 342 11 11 of laat ons u terugbellen
Laatste blogupdate
De ZilverHuis Hypotheek. Geboren uit maatschappelijke betrokkenheid
Denk met ons mee

Wilt u meedenken over onze service, diensten en producten?

Oudedag

De AOW-leeftijd wordt verhoogd. Pensioenen staan onder druk. Onzekerheid over de hoge zorgkosten. Als het gaat om uw oude dag, dan lijkt het vrijwel zeker dat er in de toekomst een groter beroep zal worden gedaan op uw eigen verantwoordelijkheid. Het is verstandig de politieke ontwikkelingen niet af te wachten en nu al een financieel plan te maken.

Vermogensopbouw

U heeft wensen voor de toekomst. Een eigen huis kopen, de hypotheek aflossen, de kinderen laten studeren, eerder stoppen met werken, misschien wilt u een wereldreis maken. Voor al deze wensen geldt dat er veel geld voor nodig is. Begin daarom tijdig met een gedegen financieel plan.

Nabestaanden

Overlijden: niemand denkt daar graag over na. Maar als u vandaag goed zorgt voor uw dierbaren, dan is het belangrijk om erbij stil te staan dat zij later uw nabestaanden zijn. Hoe staan uw partner en kinderen er voor als u er straks niet meer bent of nog erger onverwacht komt te overlijden?

Wat kost een levensverzekering?

U kunt met deze tool een voorbeeldberekening maken. Een goede levensverzekering is echter maatwerk. Wilt u meer weten over de levensverzekeringen van  Onderlinge 's-Gravenhage, neem dan altijd contact op met uw adviseur.