Artikel

Gelukkig ouder worden doen we samen

21 jun 2023

Het leven draait om meer dan geld alleen. Daarom zijn we binnen Onderlinge ´s-Gravenhage bezig met alles wat de tweede helft van het leven nog mooier kan maken. Onze missie is ´Gelukkig ouder worden doen we samen.’ Wij willen onze leden helpen om zo lang mogelijk de regie te houden over hun eigen leven. Dat gaan we mogelijk maken door producten en diensten aan te bieden op het gebied van wonen, werken en welzijn.

We hebben meer dan 200.000 leden en richten ons met ons aanbod met name op de fase waarin je gaat nadenken over later en de manier waarop je daar invulling aan wilt geven. Wij zijn er om onze leden te helpen om hun zaken nu goed te regelen, zodat ze als ze ouder worden een  gelukkig  leven kunnen leiden.

Wat wij doen

Belangrijke producten en diensten die we nu al bieden, zijn de ZilverHuis overwaarde hypotheek, verzekeringen die voorzien in inkomen voor nu en later en diensten aan huis via Woonz.nl. En daar blijft het niet bij. We zijn bezig met het verder ontwikkelen van diensten en producten om nog meer van betekenis te kunnen zijn voor onze leden en voor de vijftigplussers van Nederland in het algemeen.

Hoe wij dat doen

OG staat voor samen, zeker en betrokken. Waarden die van invloed zijn op onze manier van werken, waarmee we het verschil maken en die we graag met u delen zodat u weet wat u van ons mag verwachten.

Samen
Onder het motto ‘samen sterk’ is Onderlinge ’s-Gravenhage in 1895 opgericht. Dat was in een heel andere tijd en een heel andere samenleving dan waarin we nu leven. Toch is dit motto nu nog even relevant. Met elkaar dragen we al ruim 125 jaar risico’s en zorgen we voor elkaar.

Zeker
Zekerheid voor de oudere dag van onze leden is waar wij voor staan. Dat nemen we heel serieus. Voor onze producten en diensten geldt dat je zeker bent van wat je krijgt; zo is de hoogte van de uitkering van onze levensverzekeringen altijd gegarandeerd.

Betrokken
Onze leden staan centraal in ons denken en doen. Wij ondersteunen hen met een flinke dosis betrokkenheid en een open, menselijke instelling. Leden kunnen ons altijd bellen met vragen. Geen ingewikkelde keuzemenu's, je krijgt altijd direct een van onze betrokken medewerkers aan de telefoon.

Meer weten over Onderlinge ´s-Gravenhage?

Gelukkig ouder worden doen we samen. Wil je meer informatie over onze organisatie, ons aanbod en onze werkwijze? Lees dan informatie over ons of neem contact met ons op. Telefonisch zijn we bereikbaar op nummer 070 - 342 11 11 en per e-mail leden@ogmail.nl.

04 okt 2023

Gelukkig ouder worden volgens Axel de Boer

Lees meer over Gelukkig ouder worden volgens Axel de Boer

11 feb 2024

Onderlinge ´s-Gravenhage beweegt mee met de tijd

Lees meer over Onderlinge ´s-Gravenhage beweegt mee met de tijd

26 sep 2022

En ze leefden nog lang en gelukkig

Lees meer over En ze leefden nog lang en gelukkig