Artikel

Goede voornemens en een frisse start

01 jan 2024

Het jaar 2023 is voorbij. Tijd voor een korte terugblik én vooruitblik. Ook willen dit moment benutten om onze leden en partners te bedanken. Jullie vertrouwen en grote betrokkenheid zorgen ervoor dat we onze dienstverlening nog verder kunnen verbeteren en het gevoel van samen versterken. Samen staan we sterk, ook in 2024. We kijken uit naar het nieuwe jaar met mooie voornemens en goede gezondheid. Hetzelfde wensen we jou! 

2023 in vogelvlucht 

In het begin van 2023 hebben we onze bedrijfspensioen-portefeuille overgedragen aan Zwitserleven. Hiermee zijn de belangen van onze leden, met het oog op alle ontwikkelingen rondom de Wet Toekomst Pensioen, goed geborgd. Wij kunnen hiermee ook meer focus zetten op andere individuele pensioenproducten, specifiek gericht op vijftigplussers. 

We zagen dit jaar een enorme groei in leden die onze Onderlinge Lijfrente en Direct Ingaande Lijfrente afsluiten. Eind 2023 lanceerden we onze nieuwe website. De website is veel aantrekkelijker en gebruiksvriendelijker geworden. En persoonlijk, want op de foto’s zie je onze leden en collega's! We hebben nog meer ondernomen om de zichtbaarheid van OG te vergroten. In de podcast-serie Onderlinge Verhalen leggen we onze visie uit en vertellen we wat ons drijft. ‘Gelukkig ouder worden’ staat centraal in alles wat we doen. Daarom helpen we vijftigplussers om de kwaliteit van leven op het gebied van wonen, werken en inkomen en welzijn te verbeteren. 

Vooruitblikken  

We hebben zin in 2024! Wat gaan we doen? Allereerst blijven we onze producten verbeteren, zodat onze producten goed blijven aansluiten bij de huidige tijd en de behoeften van onze leden. Daarnaast willen we ons productenpalet uitbreiden, specifiek gericht op het zelf aanvullen van je pensioen. Informatievoorziening vinden we heel belangrijk. We zullen meerdere webinars organiseren om onze leden te informeren. Laat het ons vooral weten als er onderwerpen zijn die jij graag uitgelicht ziet.  

Goede voornemens 

Een nieuw jaar vraagt om goede voornemens en een frisse start. Zoals bijvoorbeeld meer bewegen, meer tijd doorbrengen met je naasten, of misschien overweeg je wel een carrièreswitch. Voornemens hoeven echt niet groots en meeslepend te zijn. Elke dag even dankbaar zijn voor iets kleins, is minstens zo betekenisvol. We delen graag onze voornemens met jullie: 

Seada van den Herik: “Mijn voornemen voor 2024 is om elke dag wel iemand een klein of groot compliment te geven. Een oprecht compliment doet wonderen. De ontvanger voelt zich gezien en gewaardeerd. Het is ook ontzettend leuk om te geven.  

 

Réseva Engelaer: “Mijn voornemen is om op een maatschappelijk verantwoorde wijze een bijdrage te leveren aan financiële zekerheid voor onze leden, door rekening te houden met sociale, ecologische en ethische aspecten bij beleggingsbeslissingen.”

 
Axel de Boer: “Wat ik wil is het contact met onze leden verder uitbreiden, zoals in 2023 met het ledenwebinar over expiraties en bijvoorbeeld met ons ledenpanel. Luisteren en horen wat jouw behoeften zijn. Dat is mijn voornemen voor 2024. 

Wij wensen iedereen een voorspoedig, gezond en gelukkig nieuw jaar! 

Hartelijke groet, 

Directie OG 
Seada van den Herik, Réseva Engelaer, Axel de Boer 

23 nov 2023

Twee generaties vrouwen met ambitie én een boodschap

Lees meer over Twee generaties vrouwen met ambitie én een boodschap

20 nov 2023

Ledenwebinar: Mijn lijfrente komt vrij. Wat nu?

Lees meer over Ledenwebinar: Mijn lijfrente komt vrij. Wat nu?

15 nov 2023

Podcast: het maatschappelijk vraagstuk van vergrijzing

Lees meer over Podcast: het maatschappelijk vraagstuk van vergrijzing