Artikel

Onderlinge ‘s-Gravenhage benoemt Axel de Boer tot commercieel directeur

10 jan 2024

Onderlinge ’s-Gravenhage heeft Axel de Boer met ingang van 1 januari 2024 benoemd tot commercieel directeur van Onderlinge ’s-Gravenhage. In deze positie zal Axel zich de komende jaren vooral richten op de verdere (omzet)groei van OG en Woonz.nl. Zijn benoeming is een erkenning voor zijn bijdrage aan de resultaten van afgelopen jaren. Axel zal zich in zijn functie richten op verdere groei, strategische innovatie en betrokkenheid van onze leden. 

Axel de Boer was bij OG in zijn rol als adjunct-directeur al verantwoordelijk voor de commerciële portefeuille. Hiervoor was Axel werkzaam in verschillende directie- en managementfuncties bij andere verzekeraars. 

De functie van adjunct-directeur komt, als gevolg van vereenvoudiging in de aansturing, te vervallen. Axel zal naast de twee statutair directeuren Seada van den Herik (algemeen directeur) en Réseva Engelaer (financieel directeur) plaats nemen in de directie van OG als titulair directeur.  

Seada over de benoeming: “OG kiest met deze benoeming nadrukkelijk voor groei en tevreden leden. Daarbij wil OG de financiële instelling worden voor Nederlanders boven 50.  Al jaren heeft Axel bewust gekozen om zijn tomeloze energie en kostbare tijd te besteden aan OG. Met deze benoeming komen de ambitie en Axel nog beter bij elkaar. ”  

Axel over zijn benoeming: “Met veel plezier zet ik mij in om het maatschappelijk vraagstuk rond vergrijzing en langer thuiswonen met financiële producten en diensten verder te ondersteunen. Met een verdubbeling in het aantal senioren en halvering in het aantal mantelzorgers de komende twintig jaar ligt hier een uitdaging waar ik graag mijn bijdrage aan wil leveren.”  

axel de boer

23 nov 2023

Twee generaties vrouwen met ambitie én een boodschap

Lees meer over Twee generaties vrouwen met ambitie én een boodschap

12 jul 2022

Nieuwe financieel directeur: in gesprek met Réseva Engelaer

Lees meer over Nieuwe financieel directeur: in gesprek met Réseva Engelaer

04 okt 2023

Gelukkig ouder worden volgens Axel de Boer

Lees meer over Gelukkig ouder worden volgens Axel de Boer